B2 Online

Meer zichtbaarheid van jouw onderneming

Wil je beter vindbaar zijn op internet?

Kost social media je veel te veel tijd?

En zie je telkens als een berg op tegen e-mail marketing, je nieuwsbrieven schrijven, vormgeven en versturen? Of doe je wat je altijd deed en is het tijd voor nieuw elan?

Wat het ook is, ik kan je ermee helpen, zodat jij je kunt bezighouden met waar jij goed in bent. Als ondernemer kun je onmogelijk alles zelf willen doen.

Wat levert het jou op?

Meer tijd voor jezelf of je gezin en meer zichtbaarheid van jouw onderneming.

Business supporter

De online ontwikkelingen en de mogelijkheden op social media gaan snel. Als dit niet je vak is, kun je dat haast niet bijhouden. Je hebt geluk dat het mijn grote passie is en ik alle nieuwste trends en voorspellingen op de voet volg. Besteed je (een stuk) online en social marketing aan mij uit, dan is dat een hele slimme keuze voor je bedrijf en voor meer ontspanning voor jou. Ik neem de klussen van jou over waar jij geen tijd voor of te weinig verstand van hebt.

Wat kun je aan mij uitbesteden?

SEA – Online adverteren

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten van jouw bedrijf, product of dienst? Denk dan eens aan adverteren (via Google, Facebook, Instagram en/of LinkedIn). En wat dacht je van een slimme geïntegreerde aanpak van gerichte social mediakanalen en je nieuwsbrief? Dat vergroot jouw online zichtbaarheid aanzienlijk! Samen beslissen we wanneer je waar wilt adverteren, wat je budget is en welke doelen je ermee wilt behalen. Ik zorg voor de opmaak van de advertentie(s), de plaatsing en de monitoring.

E-mail marketing

Nieuwsbrieven versturen naar jouw klanten, volgers en abonnees… het is de beste manier van relatiemarketing. Kost het jou te veel tijd en stress? Ik help je met het design, het opzetten, het schrijven, bedenken van thema’s, promo’s, enz. Alles in jouw stijl die past bij jouw doelgroep en relevante blogs/artikelen. Ongeacht met welke e-mail marketingtool jij werkt (Mailchimp, Active Campaign).

Social Media

Vind jij social media gedoe? En kost het je veel tijd? Besteed het social beheer dan uit. Ik maak content voor de kanalen (zowel tekst als beeld) en ik plan de updates voor je in, zodat jij regelmatig te zien bent op social media in de stijl die bij jou past. Zo versterk jij de band met jouw doelgroep en zorg je voor interactie. Daarnaast houd ik je op de hoogte van je groei en bereik. Op deze manier heb jij geen omkijken meer naar je social media en blijf je toch zichtbaar onder je volgers. Vooraf kijken we eerst goed naar jouw doel, doelgroep, communicatieboodschap en budget.

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Twijfel je eraan of jouw website wel SEO-proof is? SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Kan jouw websitebezoeker gemakkelijk door jouw site heen navigeren? Hoe goed ben je te vinden op de digitale snelweg? Zoekmachines kijken naar de broncodes en de links op je pagina en hoe goed, snel en eenvoudig jouw bezoeker kan navigeren door jouw website. Ik kan een SEO-screening van jouw website doen waarna ik mijn analyse en advies samenvat in een praktisch rapport. Hiermee kun je met je websitebeheerder direct alle verbeteringen doorvoeren.

Wat levert B2Online jou op?

Portfolio

Voor de Kies voor jezelf Academie verzorg ik de online en social marketing….

Voor diëtist Olivia Wong, met haar bedrijf DietPlus verzorg ik de online en social marketing. Ook de online en social promotie van haar eerste boek #KLEIN wordt door mij verzorgd.